Bosui-surimiomelet met chili, koriander en frisse komkommer

Een eiwitbommetje voor lunch? Daar zorgt deze omelet met surimi wel voor!

350 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bosui in dunne ringen. Klop in een ruime kom de eieren los met de chilivlokken, peper en eventueel zout en voeg de bosui toe.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en schenk het eimengsel erin. Verdeel de surimi erover. Doe de deksel op de pan en laat in 8 min. op middelhoog vuur stollen.

  3. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in dunne halve plakken. Pluk de blaadjes van de munt en snijd samen met de koriander fijn. Meng de komkommer met de kruiden en azijn. Breng op smaak met peper.

  4. Snijd de omelet in 8 stukken en serveer met de frisse komkommersalade.

Bosui-surimiomelet met chili, koriander en frisse komkommer

Een eiwitbommetje voor lunch? Daar zorgt deze omelet met surimi wel voor!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig