Broodje hete kip

Kip met pindakaas? Ja, dat kan, bewijst dit recept!

535 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de peen samen met de taugé, azijn en het water in een kom. Laat afgedekt met een bord in de koelkast staan tot 15 min. voor gebruik.

  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de kipfilet in dunne reepjes van 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip met de kruiden en knoflook 5 min. op middelhoog vuur gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Halveer ondertussen de blaadjes van de krop sla. Snijd de broodjes open en besmeer beide helften met de pindakaas.

  4. Beleg de onderkant van de broodjes met de sla en wat ingelegde peen & taugé. Verdeel de kip erover en dek af met de bovenkanten.

Broodje hete kip

Kip met pindakaas? Ja, dat kan, bewijst dit recept!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig