Broodje met pindakaas en gebakken kip

Vergeet de standaard boterham met pindakaas. Dit broodje met pindakaas en gebakken kip is de upgrade. 

450 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de komkommer in dunne plakken en de rode ui in halve ringen. Doe de komkommer en rode ui samen met de azijn en het water in een kom. Laat afgedekt met een bord in de koelkast staan tot ca. 10 min. voor gebruik.

  2. Bak ondertussen de broodjes in ca. 10 min. af in de oven. Snijd de kipfilet in dunne reepjes van ca. 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip ca. 1 min. op hoog vuur knapperig. Voeg de kerrie toe en bak nog ca. 7 min. op laag vuur tot de kip gaar is. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de broodjes open en besmeer beide snijkanten met de pindakaas. Beleg de onderkanten met de ingelegde komkommer en rode ui en de kip. Leg de bovenkant van de broodjes erop. Serveer de rest van de komkommer erbij.

Broodje met pindakaas en gebakken kip

Vergeet de standaard boterham met pindakaas. Dit broodje met pindakaas en gebakken kip is de upgrade. 

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig