Rode-bietenspread met gepofte knoflook en venkelzaadcrackers
Daar maak je goede sier mee tijdens de borrel: een zelfgemaakte, superzachte dip van gepofte rode biet en knoflook.
Rode-bietenspread met gepofte knoflook en venkelzaadcrackers
Daar maak je goede sier mee tijdens de borrel: een zelfgemaakte, superzachte dip van gepofte rode biet en knoflook.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD165012_220x162_JPG.jpg)
4 personen
540 kcal
25 min. bereiden
1 uur 30 min. oventijd
Aan de slag
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g rauwe rode bieten
5 el extra vierge olijfolie
1 bol knoflook
200 g patentbloem
100 g boekweitmeel
½ tl zout
100 ml water
3 tl karwijzaad
2 tl venkelzaad
100 g ricotta
1 el rodewijnazijn
Dit heb je nodig
bakpapier
deegroller
keukenmachine