Ontdooi de blauwe bessen.
Hak ondertussen de pecannoten grof. Schil de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in stukjes van ca. 2 cm. Snijd de bananen in de breedte in plakken van ca. 1 cm. Meng de sinaasappelstukjes en plakken banaan met de blauwe bessen.
Verdeel de yoghurt over kommen en verdeel de fruitsalade erover. Bestrooi met de pecannoten.
Yoghurt met fruitsalade en pecannoten
Laat de dag maar beginnen. Deze yoghurt met fruitsalade en pecannoten is een gezond ontbijt dat voelt als zondigen.
- variatietipIn plaats van blauwe bessen, sinaasappel en banaan kun je ook ander fijngesneden fruit gebruiken dat je over hebt.
- variatietipJe kunt de pecannoten vervangen door andere ongebrande noten die je over hebt, zoals ongebrande amandelen
Yoghurt met fruitsalade en pecannoten
Laat de dag maar beginnen. Deze yoghurt met fruitsalade en pecannoten is een gezond ontbijt dat voelt als zondigen.
4 personen
325 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Ontdooi de blauwe bessen.
Hak ondertussen de pecannoten grof. Schil de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in stukjes van ca. 2 cm. Snijd de bananen in de breedte in plakken van ca. 1 cm. Meng de sinaasappelstukjes en plakken banaan met de blauwe bessen.
Verdeel de yoghurt over kommen en verdeel de fruitsalade erover. Bestrooi met de pecannoten.
variatietip:In plaats van blauwe bessen, sinaasappel en banaan kun je ook ander fijngesneden fruit gebruiken dat je over hebt.
variatietip:Je kunt de pecannoten vervangen door andere ongebrande noten die je over hebt, zoals ongebrande amandelen
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
100 g diepvries blauwe bessen
80 g ongebrande pecannoten
1 sinaasappel
2 bananen
800 ml yoghurt Griekse stijl 0%