Griekse yoghurt met walnoten en seizoensfruit

Dromen over de Griekse zon? Met dit ontbijt van Griekse yoghurt met walnoten en seizoensfruit is wakker worden op een Grieks eiland geen droom meer.

295 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Rooster de walnoten 5 min. in het midden van de oven. Laat afkoelen en hak grof.

  2. Snijd de meloen in kwarten en verwijder de schil en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in gelijke stukken van ca. 2 ½ cm. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de vruchten. Halveer de druiven. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de helft van de vrucht uit. Doe al het fruit, met het citroensap- en rasp in een kom en meng door elkaar.

  3. Verdeel de yoghurt over kommen. Verdeel daar het fruit en de walnoten over.

  • combinatietipLekker met honing.

Gerelateerde recepten

Griekse yoghurt met walnoten en seizoensfruit

Dromen over de Griekse zon? Met dit ontbijt van Griekse yoghurt met walnoten en seizoensfruit is wakker worden op een Grieks eiland geen droom meer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig