Spaghetti met tomatensaus, tuinerwten en filetlapjes 

Van deze spaghetti met tomatensaus, tuinerwten en filetlapjes blijf je opscheppen.

625 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de tuinerwten de laatste 3 min. mee. Giet af.

  2. Snipper ondertussen de ui en snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in de hapjespan en fruit de ui en knoflook ca. 1 min. Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe, breng aan de kook en laat ca. 8 min. zachtjes koken.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de filetlapjes ca. 2 min. op middelhoog tot hoog vuur gaar. Keer halverwege. Neem de filetlapjes uit de pan en snijd in repen.

  4. Meng de spaghetti en tuinerwten met de tomatensaus en filetlapjes en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Spaghetti met tomatensaus, tuinerwten en filetlapjes 

Van deze spaghetti met tomatensaus, tuinerwten en filetlapjes blijf je opscheppen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig