Omelet met roerbakgroente en mozzarella

Een makkelijk maaltje: vul je omelet met Italiaanse groente en gesmolten mozzarella voor een gezonde lunch!

420 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel ⅓ van de olie over 2 koekenpannen, schenk ¼ van het eimengsel in iedere pan en bak ca. 2 min. per kant. Houd warm op een bord onder een deksel. Bak zo nog 2 omeletten.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de roerbakgroente ca. 7 min. Breng op smaak met peper. Schep regelmatig om.

  3. Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes van ca. 2 cm. Voeg de mozzarella toe aan de groente en verwarm 1 min. mee.

  4. Verdeel de roerbakgroente met mozzarella over de omeletten, vouw dubbel en serveer.

Omelet met roerbakgroente en mozzarella

Een makkelijk maaltje: vul je omelet met Italiaanse groente en gesmolten mozzarella voor een gezonde lunch!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig