Italiaanse omelet met groente

Met deze Italiaanse omelet vol groente bij de lunch kom jij de rest van de dag wel door.

315 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente met de Italiaanse kruiden en peper 6 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaten.

  2. Klop de eieren los met de melk en peper. Roer de kaas erdoor. Schenk het eimengsel bij de groente en meng goed. Leg de tomaten met de snijkant naar boven op het mengsel.

  3. Bak de omelet met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur. Verwijder de deksel en bak nog 5 min. tot de omelet helemaal gestold is en het vocht verdampt.

  • combinatietipLekker met volkoren stokbrood (Let op, hierdoor is het recept niet meer glutenvrij).

Italiaanse omelet met groente

Met deze Italiaanse omelet vol groente bij de lunch kom jij de rest van de dag wel door.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig