Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in repen van 1 cm dik. Rasp de gember fijn.
Verhit de helft van de olie in een wok op hoog vuur en bak de wokgroente en paksoi 2 min. Voeg de gember toe en bak 3 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegan schitzels in 6 min. knapperig, keer halverwege om.
Snijd de schnitzels in repen en hak de cashewnoten grof. Verdeel de noedels over diepe kommen, verdeel de schnitzelrepen erover en bestrooi met de cashewnoten.
Noedels met wokgroente en vegan schnitzel
Deze snelle noedels met wokgroente en vegetarische schnitzel staan al in 15 min. op tafel!
- variatietip Liever pittig? Voeg dan een fijngesneden rode peper toe met de wokgroente.
Noedels met wokgroente en vegan schnitzel
Deze snelle noedels met wokgroente en vegetarische schnitzel staan al in 15 min. op tafel!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD168118_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
780 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in repen van 1 cm dik. Rasp de gember fijn.
Verhit de helft van de olie in een wok op hoog vuur en bak de wokgroente en paksoi 2 min. Voeg de gember toe en bak 3 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegan schitzels in 6 min. knapperig, keer halverwege om.
Snijd de schnitzels in repen en hak de cashewnoten grof. Verdeel de noedels over diepe kommen, verdeel de schnitzelrepen erover en bestrooi met de cashewnoten.
variatietip: Liever pittig? Voeg dan een fijngesneden rode peper toe met de wokgroente.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g mienestjes
1 paksoi
25 g verse gember
4 el zonnebloemolie
400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
75 ml ketjap manis
4 plantaardige schnitzels
30 g gezouten cashewnoten