Rode bietensalade met bloemkoolrijst, geitenkaas en pistache

Rode biet en geitenkaas zijn een match made in heaven. Zeker in deze salade met bloemkoolrijst en pistache.

335 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin de pistachenoten 5 min. op middelhoog vuur, schep regelmatig om. Laat afkoelen en hak grof.

  2. Verhit ondertussen de olie in een kleine (koeken)pan op middelhoog vuur en voeg het komijn- en korianderzaad toe. Verwarm 4-5 min. op laag vuur tot de specerijen gaan geuren. Zet het vuur uit.

  3. Meng de geraspte biet en bloemkoolrijst met de specerijenolie en azijn. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout. Bewaar in de afsluitbare lunchtrommel of -pot.

  4. Bewaar de geitenkaas en pistache apart. Verkruimel vlak voor serveren de kaas over de salade en bestrooi met de pistache.

  • Rode bietensalade met geitenkaas, bloemkoolrijst en pistache

    Instructievideo - 00:47 min.

Rode bietensalade met bloemkoolrijst, geitenkaas en pistache

Rode biet en geitenkaas zijn een match made in heaven. Zeker in deze salade met bloemkoolrijst en pistache.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig