Gevulde vijgen met geitenkaas

Bij de herfst horen vijgen, dus die mogen zeker niet ontbreken op je borrelplank! Vul ze met geitenkaas en top af met balsamico en pecennoten.

210 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de oven voor op 200 °C. Verdeel de pecannoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 5 min in de oven. Haal uit de oven (laat de oven aan), laat afkoelen en hak grof.

  2. Meng ondertussen de geitenkaas met de rozemarijn, peper en eventueel zout. Snijd de vijgen van boven kruislings in, maar snijd niet helemaal door.

  3. Vul de vijgen met de geitenkaas en besprenkel met de olie. Verdeel de vijgen over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min de oven. Haal de vijgen uit de oven, besprenkel met de cremaceto en garneer met de pecannoten.

  • Gevulde verse vijgen met geitenkaas

    Instructievideo - 00:24 min.

Gevulde vijgen met geitenkaas

Bij de herfst horen vijgen, dus die mogen zeker niet ontbreken op je borrelplank! Vul ze met geitenkaas en top af met balsamico en pecennoten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig