Sperziebonensalade met geroosterd brood

Sperziebonensalade met geroosterd brood is top voor lunch. In 15 min. klaar, gezond, vegetarisch en budgetproof. Daar wil je wel even pauze voor nemen.

350 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Besmeer de sneetjes brood met ⅔ van de olie. Verhit de grillpan en gril het brood 3-4 min. Keer halverwege.

  2. Doe ondertussen de sperziebonen in een vergiet en schenk er warm water over. Snijd de rode ui in dunne ringen. Pel de mandarijnen en verdeel in partjes. Meng de rucola met de rode ui, sperziebonen, mandarijn, rest van de olie en azijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Snijd ze schuin doormidden en serveer bij de salade.

Gerelateerde recepten

Sperziebonensalade met geroosterd brood

Sperziebonensalade met geroosterd brood is top voor lunch. In 15 min. klaar, gezond, vegetarisch en budgetproof. Daar wil je wel even pauze voor nemen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig