Haricots verts koken

Haricots verts op het menu deze kerst? Zo kook je ze in 4-5 min. perfect gaar. Laat Kerstmis maar beginnen!

70 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 5 min. wachten

1 ingredient


Aan de slag


  1. Breng een grote pan ruim, eventueel gezouten water aan de kook. Snijd ondertussen de steelaanzet van de haricots verts. Voeg de haricots verts toe aan de pan en breng het water weer aan de kook. Kook in 4-5 min. beetgaar en giet af in een vergiet. Serveer direct of koel ze, als je de haricots verts bereidt om ze daarna verder te verwerken, direct na het koken terug in een bak met water en ijsklontjes om het kookproces te stoppen

Haricots verts koken

Haricots verts op het menu deze kerst? Zo kook je ze in 4-5 min. perfect gaar. Laat Kerstmis maar beginnen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig