Haricots verts met serranoham

Nog steeds een succesnummer: groenterolletjes met Spaanse ham.

250 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 5 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts en kook ze 6 min. in water met zout. Spoel koud. Schep om met de olie en verdeel in 12 porties.

  2. Vouw 12 plakjes ham in de lengte dubbel. Leg de bonen erop, rol op en bind vast met de bieslook. Leg de pakketjes in de ovenschaal en verwarm ca. 5 min. in de oven. Strooi er wat peper over.

  • bereidingstipJe kunt de rolletjes 2 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm voor het serveren 5 min. in de oven op 180 °C.
  • Haricots verts met serranoham

    Instructievideo - 01:31 min.

Haricots verts met serranoham

Nog steeds een succesnummer: groenterolletjes met Spaanse ham.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig