Snijd het kakifruit in plakken van 3 mm en de mozzarella in plakken van een 1⁄2 cm.
Verdeel de kaki- en mozzarellaplakken dakpansgewijs in cirkels over 4 borden. Leg de parmaham in het midden. Besprenkel met de cremaceto en olijfolie. Bestrooi met peper en eventueel zout. Bestrooi met de basilicumblaadjes en serveer.
Kerstsalade 'caprese' van kakifruit
Dit is nog eens een snel voorgerecht! Deze kerstsalade 'caprese' van kakifruit staat al in 5 min. op tafel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Kerstsalade 'caprese' van kakifruit
Dit is nog eens een snel voorgerecht! Deze kerstsalade 'caprese' van kakifruit staat al in 5 min. op tafel.
voorgerecht
4 personen
310 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het kakifruit in plakken van 3 mm en de mozzarella in plakken van een 1⁄2 cm.
Verdeel de kaki- en mozzarellaplakken dakpansgewijs in cirkels over 4 borden. Leg de parmaham in het midden. Besprenkel met de cremaceto en olijfolie. Bestrooi met peper en eventueel zout. Bestrooi met de basilicumblaadjes en serveer.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 kakivruchten
250 g mozzarella
90 g parmaham
2 el cremaceto balsamico
1 el extra vierge olijfolie
7½ g verse basilicum