Haal de bladeren van het roodlof los en halveer in de lengte. Meng met de olie, peper en eventueel zout en verdeel over een schaal.
Haal de blaadjes van het basilicum. Verdeel de bramen over het roodlof, besprenkel de salade met de balsamicocrème en bestrooi met het basilicum.
Roodlofsalade
Een bittertje, zoetje en zuurtje komen perfect samen in deze salade.
- variatietipIn plaats van roodlof kun je ook witlof gebruiken.
Roodlofsalade
Een bittertje, zoetje en zuurtje komen perfect samen in deze salade.
bijgerecht
4 personen
110 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Haal de bladeren van het roodlof los en halveer in de lengte. Meng met de olie, peper en eventueel zout en verdeel over een schaal.
Haal de blaadjes van het basilicum. Verdeel de bramen over het roodlof, besprenkel de salade met de balsamicocrème en bestrooi met het basilicum.
variatietip:In plaats van roodlof kun je ook witlof gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
350 g roodlof
2 el Bertolli extra virege originale olijfolie
7½ g verse basilicum
150 g bramen
2 el cremaceto balsamico