Bertolli

Rucolasalade met balsamico dressing van Bertolli (advertentie)

Koken met Bertolli: proef de authentieke smaak van Italië met Bertolli olijfolie en balsamico-azijn. Deze salade van rucola, tomaatjes en burrata is gegarandeerd genieten.

360 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Giet de Bertolli Balsamico-azijn en de Bertolli Extra Vergine Olijfolie Originale in een kom en mix dit tot een dressing.

  2. Karamelliseer ondertussen de cherrytomaatjes op laag vuur ongeveer 5minuten in Bertolli Extra Vergine Olijfolie Originale.

  3. Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.

  4. Meng de rucola sla met de dressing en voeg de cherrytomaten en de zongedroogde tomaten toe.

  5. Leg de bol burrata in het midden van de salade en besprenkel met wat olijfolie, zwarte peper, de pijnboompitten en de verse basilicum. Buon appetito!

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Bertolli. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Rucolasalade met balsamico dressing van Bertolli (advertentie)

Koken met Bertolli: proef de authentieke smaak van Italië met Bertolli olijfolie en balsamico-azijn. Deze salade van rucola, tomaatjes en burrata is gegarandeerd genieten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig