Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
Verwarm de Bertolli pastasaus basilicum in een pan op laag vuur.
Snijd de aubergine in even dikke plakken en grill deze totdat er grillstrepen op de aubergine te zien zijn.
Serveer de penne met tomatensaus, gegrilde aubergine en garneer met een scheutje olijfolie, Parmezaanse kaas en basilicum.
Penne met tomaat-basilicum saus van Bertolli (advertentie)
Koken met Bertolli: met Bertolli basilicum pastasaus en gegrilde aubergine.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Bertolli. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Penne met tomaat-basilicum saus van Bertolli (advertentie)
Koken met Bertolli: met Bertolli basilicum pastasaus en gegrilde aubergine.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD192076_220x162_JPG.jpg)
4 personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
Verwarm de Bertolli pastasaus basilicum in een pan op laag vuur.
Snijd de aubergine in even dikke plakken en grill deze totdat er grillstrepen op de aubergine te zien zijn.
Serveer de penne met tomatensaus, gegrilde aubergine en garneer met een scheutje olijfolie, Parmezaanse kaas en basilicum.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Bertolli. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g Bertolli penne rigate
1 zak Bertolli pastasaus basilicum
1 aubergine
2 el olijfolie extra vierge
60 g Parmezaanse kaas
7½ g verse basilicum