Bertolli

Penne met tomaat-basilicum saus van Bertolli (advertentie)

Koken met Bertolli: met Bertolli basilicum pastasaus en gegrilde aubergine.

555 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.

  2. Verwarm de Bertolli pastasaus basilicum in een pan op laag vuur.

  3. Snijd de aubergine in even dikke plakken en grill deze totdat er grillstrepen op de aubergine te zien zijn.

  4. Serveer de penne met tomatensaus, gegrilde aubergine en garneer met een scheutje olijfolie, Parmezaanse kaas en basilicum.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Bertolli. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Penne met tomaat-basilicum saus van Bertolli (advertentie)

Koken met Bertolli: met Bertolli basilicum pastasaus en gegrilde aubergine.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig