Bertolli

Penne rustico alla verdure grigliata van Bertolli (advertentie)

Koken met Bertolli: makkelijk een bord pasta op tafel? Met de pastasaus van Bertolli hoef je alleen nog pasta te koken, een frisse salade te maken en je kunt zó aan tafel.

605 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Bewaar 2 el pastawater (per 2 personen) en giet af.

  2. Verwarm tegelijkertijd de Bertolli Rustico pastasaus.

  3. Voeg de gekookte pasta met het pastawater toe aan de pastasaus en meng goed door elkaar.

  4. Rasp de Parmezaanse kaas en pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Serveer met Parmezaanse kaas en de helft van de basilicumblaadjes.

  5. Voor de burrata caprese. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel over een bord.

  6. Breek de burrata in stukjes en verdeel over het bord. 

  7. Breng op smaak met zout en peper.

  8. Garneer met de basilicumblaadjes en olijfolie.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Bertolli. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • vegantipVoor een vegan variant kan de kaas vervangen worden door vegan kaas of weggelaten worden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Penne rustico alla verdure grigliata van Bertolli (advertentie)

Koken met Bertolli: makkelijk een bord pasta op tafel? Met de pastasaus van Bertolli hoef je alleen nog pasta te koken, een frisse salade te maken en je kunt zó aan tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig