Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Bewaar 2 el pastawater (per 2 personen) en giet af.
Verwarm tegelijkertijd de Bertolli Rustico pastasaus.
Voeg de gekookte pasta met het pastawater toe aan de pastasaus en meng goed door elkaar.
Rasp de Parmezaanse kaas en pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Serveer met Parmezaanse kaas en de helft van de basilicumblaadjes.
Voor de burrata caprese. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel over een bord.
Breek de burrata in stukjes en verdeel over het bord.
Breng op smaak met zout en peper.
Garneer met de basilicumblaadjes en olijfolie.
Penne rustico alla verdure grigliata van Bertolli (advertentie)
Koken met Bertolli: makkelijk een bord pasta op tafel? Met de pastasaus van Bertolli hoef je alleen nog pasta te koken, een frisse salade te maken en je kunt zó aan tafel.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Bertolli. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- vegantipVoor een vegan variant kan de kaas vervangen worden door vegan kaas of weggelaten worden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Penne rustico alla verdure grigliata van Bertolli (advertentie)
Koken met Bertolli: makkelijk een bord pasta op tafel? Met de pastasaus van Bertolli hoef je alleen nog pasta te koken, een frisse salade te maken en je kunt zó aan tafel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD181554_220x162_JPG.jpg)
2 personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Bewaar 2 el pastawater (per 2 personen) en giet af.
Verwarm tegelijkertijd de Bertolli Rustico pastasaus.
Voeg de gekookte pasta met het pastawater toe aan de pastasaus en meng goed door elkaar.
Rasp de Parmezaanse kaas en pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Serveer met Parmezaanse kaas en de helft van de basilicumblaadjes.
Voor de burrata caprese. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel over een bord.
Breek de burrata in stukjes en verdeel over het bord.
Breng op smaak met zout en peper.
Garneer met de basilicumblaadjes en olijfolie.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Bertolli. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
vegantip:Voor een vegan variant kan de kaas vervangen worden door vegan kaas of weggelaten worden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
160 g penne
300 g Bertolli Rustico gegrilde groenten
20 g Parmezaanse kaas
2 takjes verse basilicum
250 g cherrytomaten
100 g burratine
1 el Bertolli extra vierge originale olijfolie