Caprese hasselback

Hasselback meets caprese: weer eens een andere manier van de Italiaanse klassieker

635 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd met een scherp mes om de ½ cm sneetjes in de tomaten. Snijd de tomaten niet helemaal door, de onderkant moet heel blijven (hasselback).

  2. Halveer de mozzarella en snijd in plakjes van een ½ cm. Verdeel deze over de inkepingen in de tomaten. Bestrooi eventueel met wat zout, verdeel de pesto met een lepel over het midden en besprenkel met de cremaceto balsamico.

  • combinatietipLekker met AH verse pesto
  • combinatietipOok lekker met geroosterde pijnboompitten en blaadjes basilicum.
  • variatietipDeze caprese is ook heerlijk warm! Leg de hasselbacks in een ingevette ovenschaal en bak 5-8 min. in het midden van een op 200°C voorverwarmde oven. Neem uit de oven en verdeel dan pas de pesto en balsamico erover.

Caprese hasselback

Hasselback meets caprese: weer eens een andere manier van de Italiaanse klassieker

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig