Bietensap maken

Vandaag is rood de kleur van je sapje! Deze bietensap krijgt zijn dieprode kleur door, hoe kan het ook anders, de rode biet.

65 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

2 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de bieten schoon en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de appels in kwarten, je hoeft ze niet te schillen. Doe de bieten en appels in delen in de sapcentrifuge. Vang de sap op.

  2. Schenk het sap met behulp van een trechter in een glazen fles en bewaar tot 1 week gekoeld.

  • combinatietipLekker te combineren met komkommer, gember, of rood fruit.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Bietensap maken

Vandaag is rood de kleur van je sapje! Deze bietensap krijgt zijn dieprode kleur door, hoe kan het ook anders, de rode biet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig