Kapucijners met spek

We gaan terug in de tijd met dit oud-Hollandse recept voor kapucijners met spek. In de volksmond ook wel bekend als 'captains dinner'.

425 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in dunne ringen. Verhit de olie in een braadpan en bak de spekblokjes 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak 5 min. mee.

  2. Doe ondertussen de kapucijners in een zeef, spoel onder koud stromend water, laat uitlekken en voeg de laatste 2 min. toe. Roer de mosterd erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de augurken in blokjes van 1 cm en verdeel erover. Serveer met de stroop.

Kapucijners met spek

We gaan terug in de tijd met dit oud-Hollandse recept voor kapucijners met spek. In de volksmond ook wel bekend als 'captains dinner'.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig