Tortelloni alla panna met tuinerwten

Tortelloni in een saus van slagroom en tuinerwten, een gerecht om door een ringetje te halen!

825 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten de laatste 2 min. mee.

  2. Breng ondertussen de slagroom in een steelpan aan de kook en zet het vuur laag. Pers de knoflook erboven en voeg ¾ van de kaas toe. Laat al roerend smelten. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de bieslook fijn. Giet de tortelloni en tuinerwten af, maar vang een kopje kookvocht op. Meng de tortelloni en tuinerwten met een scheutje kookvocht (per 2 personen) en ⅔ van de bieslook door de saus.

  4. Verdeel over de borden en bestrooi met de rest van de kaas en de rest van de bieslook.

Gerelateerde recepten

Tortelloni alla panna met tuinerwten

Tortelloni in een saus van slagroom en tuinerwten, een gerecht om door een ringetje te halen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig