Cinnabunnies

Paashaas-kaneelbroodjes? Wat een leuke twist op cinnamonrolls! Deze cinnabunnies maken je Pasen extra leuk en kleurrijk dankzij de gekleurde suikerdecoratie.

180 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd / 15 min. wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het kaneelbroodjesdeeg in 6 gelijke plakken. Trek de uiteinden van de kaneelbroodjes 20 cm uit en vouw er daar 2 lussen van. Druk de bovenkant wat aan, zodat het puntjes worden. Dit worden de konijnenoortjes.

  2. Verdeel de kaneelbroodjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 12-15 min. lichtbruin en gaar. Haal uit de oven en laat 15 min. afkoelen op de bakplaat.

  3. Meng ondertussen de zuivelspread met de poedersuiker uit de verpakking tot een vloeibaar glazuur en verdeel over de broodjes.

  4. Maak met de confettirondjes oogjes en een neusje en maak snorharen met de gekleurde hagel.

  • variatietipGeen regenboogfantasie in huis? Maak dan een gezichtje van chocoladehagelslag.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Cinnabunnies

Paashaas-kaneelbroodjes? Wat een leuke twist op cinnamonrolls! Deze cinnabunnies maken je Pasen extra leuk en kleurrijk dankzij de gekleurde suikerdecoratie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig