Bananen-chocolade-ijs

De hemelse combinatie van banaan en chocolade zal je doen smelten.

410 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 4 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de cacaopoeder met de gecondenseerde melk in een ruime kom. Voeg de slagroom en het vanille-extract toe en klop met een handmixer in 5 min. stijf.

  2. Breek de banaan in stukken, voeg toe en mix in 1 min. tot een glad mengsel. Hak ⅘ van de chocoladewafels fijn en meng erdoor. Schep het mengsel in de diepvriesbak. Doe de deksel erop en laat in 4 uur bevriezen.

  3. Breek de rest van de wafels in stukken en garneer het ijs ermee.

Gerelateerde recepten

Bananen-chocolade-ijs

De hemelse combinatie van banaan en chocolade zal je doen smelten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig