Snijd de komkommer in dunne plakjes en schep om met de sambal.
Besmeer de crackers met de pindakaas en verdeel de komkommerplakjes erover.
Cracker met pindakaas, komkommer en sambal
Zo makkelijk kan een plantaardig ontbijtje zijn. Een ouderwets crackertje met pindakaas en wat komkommer als frisse tegenhanger van het pikante van de sambal. Zo kickstart je je dag wel!
- variatietipLiever niet pittig? Schep de komkommer dan om met ½ el sesamolie.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Cracker met pindakaas, komkommer en sambal
Zo makkelijk kan een plantaardig ontbijtje zijn. Een ouderwets crackertje met pindakaas en wat komkommer als frisse tegenhanger van het pikante van de sambal. Zo kickstart je je dag wel!
4 personen
455 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de komkommer in dunne plakjes en schep om met de sambal.
Besmeer de crackers met de pindakaas en verdeel de komkommerplakjes erover.
variatietip:Liever niet pittig? Schep de komkommer dan om met ½ el sesamolie.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
½ komkommer
2 tl Koningsvogel sambal badjak
8 stevige crackers volkoren
160 g 100% pindakaas