Verwarm de oven voor op 200 °C. Bedek een bakplaat met bakpapier. Meng de kruidenmix met de olijfolie. Halveer de kipdijfilets.
Meng de groentemix en kipdijfilet met de kruidenolie en verdeel over de bakplaat. Rooster in ca. 30 min. gaar in het midden van de oven, schep halverwege om.
Meng ondertussen de veldsla met de dressing en amandel-abrikozenmix.
Verdeel het gerecht over de borden en serveer met de salade.
AH verspakket traybake kip baharat
Baharat is Arabisch voor 'specerij' en is een mix van warme kruiden die zich heel goed lenen voor deze traybake met kip.
10 min. bereiden / 30 min. oventijd
3 ingrediënten
- vegatipVervang de kipdijfilet door 400 g cannellinibonen.
- combinatietipLekker met feta.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
AH verspakket traybake kip baharat
Baharat is Arabisch voor 'specerij' en is een mix van warme kruiden die zich heel goed lenen voor deze traybake met kip.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD180552_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bedek een bakplaat met bakpapier. Meng de kruidenmix met de olijfolie. Halveer de kipdijfilets.
Meng de groentemix en kipdijfilet met de kruidenolie en verdeel over de bakplaat. Rooster in ca. 30 min. gaar in het midden van de oven, schep halverwege om.
Meng ondertussen de veldsla met de dressing en amandel-abrikozenmix.
Verdeel het gerecht over de borden en serveer met de salade.
vegatip:Vervang de kipdijfilet door 400 g cannellinibonen.
combinatietip:Lekker met feta.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 AH traybake kip baharat verspakket
2 el milde olijfolie
300 g kipdijfilet