Mutti

Vegetarische tomatenstoof van Mutti (advertentie)

Koken met Mutti: maak in een handomdraai een verwarmende tomatenstoof bomvol groenten en peulvruchten.

464 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

13 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aubergine in plakken, de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes. 

  2. Verhit de olijfolie in een braadpan. Fruit de ui glazig, voeg vervolgens de knoflook toe en bak twee minuten mee. Voeg Mutti dubbelconcentraat, roer goed door en voeg de chilivlokken en venkelzaad toe. Voeg naar smaak peper en zout toe. 

  3. Voeg Mutti Polpa toe en een handje peterselie. Breng aan de kook, dek af en laat 10 minuten stoven.  

  4. Grill ondertussen de plakken aubergine totdat de grill-strepen zichtbaar zijn op het vruchtvlees. Spoel de cannellinibonen en linzen af onder koud water. Voeg de aubergine, cannelini bonen, olijven en Mutti Kerstomaten toe aan de pan. Verwarm voor 3-5 minuten en breng op smaak met peper en zout. Serveer met verse peterselie.  

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Mutti. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Vegetarische tomatenstoof van Mutti (advertentie)

Koken met Mutti: maak in een handomdraai een verwarmende tomatenstoof bomvol groenten en peulvruchten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig