Knorr

Mexicaanse wortelwraps van Knorr (advertentie)

Koken met Knorr: deze wraps zijn extra kleurrijk dankzij de wortel die erin verwerkt zit. In dit recept vullen we ze met een kruidige 'chili' van zwarte bonen, paprika en mais.

609 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en snipper de ui. Halveer de puntpaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes.

  2. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan. Fruit de rode ui aan. Snijd de ijsbergsla in reepjes.

  3. Voeg de puntpaprika toe en bak voor ongeveer 3 minuten. Voeg het vegetarische gehackt en de burrito kruiden toe, en verwarm het geheel nog 5 minuten. Laat de mais en bonen uitlekken. Voeg op het laatste de zwarte bonen en mais toe.

  4. Verwarm in een andere koekenpan de wraps ca. 1 minuut één voor één op middelhoog vuur.

  5. Beleg de wrap met het gehakt, de groenten en de ijsbergsla.

  6. Rol de wraps op, snijd ze in tweeën en genieten maar!

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Knorr. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Mexicaanse wortelwraps van Knorr (advertentie)

Koken met Knorr: deze wraps zijn extra kleurrijk dankzij de wortel die erin verwerkt zit. In dit recept vullen we ze met een kruidige 'chili' van zwarte bonen, paprika en mais.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig