Nacho ovenschotel 'Mexicaans'

Mexico meets Hollandse ovenschotel: met nacho's on top en bonen en mais door het gehakt.

755 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 5 min. rul. Voeg de seasoningmix en tomatenblokjes toe en verwarm nog 2 min. Schep het mengsel in de ovenschaal.

  3. Laat de maïskorrels uitlekken en verdeel over het gehaktmengsel. Verdeel hier achtereenvolgens de chilibonen, de helft van de kaas, de helft van de tortillachips en de rest van de kaas over.

  4. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in ringen. Verdeel over de schotel. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin. Serveer met de rest van de tortillachips.

  • vegatipBekijk ook dit recept
  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • combinatietipLekker met crème fraîche.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Nacho ovenschotel 'Mexicaans'

Mexico meets Hollandse ovenschotel: met nacho's on top en bonen en mais door het gehakt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig