Gebakken gnocchi met pesto, kipworst en broccoli

De 'pasta' waar iedereen fan van is: gnocchi. Dit keer gebakken en gecombineerd met pesto, kipworst en broccoli. Buon appetito!

630 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 8-12 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de kipbraadworst in stukjes. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in stukjes van een ½ cm. Kook alle broccoli 2 min. en giet af. Rasp de Parmigiano Reggiano.

  3. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worst 3 min. op middelhoog vuur. Halveer de cherrytomaten en voeg samen met de broccoli toe aan de worst. Bak 5-7 min. mee tot de broccoli gaar is.

  4. Roer de gnocchi samen met de pesto door de groenten en worst in de hapjespan en bestrooi met de geraspte Parmigiano Reggiano.

Gebakken gnocchi met pesto, kipworst en broccoli

De 'pasta' waar iedereen fan van is: gnocchi. Dit keer gebakken en gecombineerd met pesto, kipworst en broccoli. Buon appetito!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig