Pinsa romana met gegrilde groente en ansjovis

Deze pinsa met gegrilde groente en ansjovis is zo gemaakt, het staat namelijk binnen 10 minuten op tafel. Je maakt deze mini 'pizza' af met Parmezaanse kaas en verse basilicum. Dat is lekker!

235 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 5 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de gegrilde groenten in reepjes en halveer de ansjovis in de lengte.

  2. Verdeel de groenten en ansjovis over de pinse en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Haal de pinse uit de oven en besprenkel met de olijfolie. Schaaf de kaas erboven. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en verdeel erover.

Gerelateerde recepten

Pinsa romana met gegrilde groente en ansjovis

Deze pinsa met gegrilde groente en ansjovis is zo gemaakt, het staat namelijk binnen 10 minuten op tafel. Je maakt deze mini 'pizza' af met Parmezaanse kaas en verse basilicum. Dat is lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig