Pinsa romana met paddenstoelen en truffel

Vergeet pizza, pinsa romana is hier! Ontdek dit traditionele Italiaanse platbrood belegd met paddenstoelen en truffeltapenade. Een onweerstaanbare lekkernij!

345 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Bestrooi de pinse met de mozzarella en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Scheur ondertussen de paddenstoelen in stukken. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 10 min. op hoog vuur. Snijd de blaadjes van de kruiden uit het bakje van de paddenstoelen. Meng de rest van de olie met de truffeltapenade.

  4. Haal de pinse uit de oven verdeel de truffelolie, paddenstoelen en kruiden erover. Snijd in stukken en serveer direct.

Gerelateerde recepten

Pinsa romana met paddenstoelen en truffel

Vergeet pizza, pinsa romana is hier! Ontdek dit traditionele Italiaanse platbrood belegd met paddenstoelen en truffeltapenade. Een onweerstaanbare lekkernij!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig