Focaccia-crostini met paddenstoelen

230 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalotjes. Wrijf de paddenstoelen schoon. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Snijd de focaccia in 8 plakken. Meng ⅗ van de olijfolie met ⅔ van de knoflook en besmeer de sneetje ermee. Rooster 6-8 min. In het midden van de oven goudbruin.

  2. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit je sjalot en de rest van de knoflook 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de paddestoelen en fijngesneden kruiden toe en bak 3-4 min. mee

  3. Schep de paddenstoelen op de crostini en verdeel de kaas erover. Pluk de peterselie erboven. Serveer direct.

  • algemeenPittige knoflookolie: Houd je van pittig dan kun je voor deze crostini ook olijfolie extra vierge met knoflookaroma en chilipeper uit een fles nemen.

Focaccia-crostini met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig