Drumsticks uit de oven met bloemkool en kruidenboter

De met kerrie en knoflook gemarineerde bloemkool serveer je op een bedje van veldsla. Met daarbovenop? Drumsticks uit de oven, afgetopt met kruidenboter. Makkelijk, lekker en keto.

630 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de drumsticks op het vleesgedeelte 2 keer schuin in en meng met de helft van de olie, cayennepeper, peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 40 min. gaar.

  2. Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes en meng met de rest van de olie, kerrie, knoflookpoeder, peper en eventueel zout. Neem de bakplaat na 15 min. uit de oven. Schep de kip om en verdeel de bloemkool ernaast. Bak nog ca. 25 min. in de oven tot de kip gaar is.

  3. Verdeel de veldsla, bloemkool en kip over de borden en verdeel de kruidenboter erover.

Drumsticks uit de oven met bloemkool en kruidenboter

De met kerrie en knoflook gemarineerde bloemkool serveer je op een bedje van veldsla. Met daarbovenop? Drumsticks uit de oven, afgetopt met kruidenboter. Makkelijk, lekker en keto.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig