Gevulde paprika's spinazie, tonijn en ei

In vier stappen zet je deze lekkere gevulde paprika's met spinazie, tonijn en ei op tafel. Een feestje om te zien, een nog groter feestje om te eten. En ketoproof!

505 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten, maar laat het steeltje eraan.

  2. Laat de tonijn uitlekken maar vang de olie op. Snipper de ui en snijd de courgette in blokjes van een ½ cm. Verhit 2 el tonijnolie (per 2 personen) in een hapjespan en bak de ui en courgette 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.

  3. Meng de tonijn en zuivelspread erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Zet de paprika's in de ovenschaal. Verdeel het mengsel over de paprika's en maak een klein kuiltje in het midden. Breek boven elke paprika 1 ei, bestrooi met peper en eventueel zout en bak ca. 25 min. in de oven.

Gevulde paprika's spinazie, tonijn en ei

In vier stappen zet je deze lekkere gevulde paprika's met spinazie, tonijn en ei op tafel. Een feestje om te zien, een nog groter feestje om te eten. En ketoproof!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig