Sperziebonensalade met tomaat, olijven, spekjes en ei

Het duurt maar 20 minuten om deze ketoproof sperziebonensalade met tomaat, olijven, spekjes en ei klaar te maken. En het is nog budgetvriendelijk ook! De finishing touch? De dressing van mosterd en azijn.

450 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en bak hierin de spekjes in 8-10 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in grove stukken. Kook de sperziebonen in 5 min. beetgaar.

  3. Halveer de cherrytomaten en olijven. Klop de olie met de azijn en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Meng de sperziebonen met de olijven, tomaten, spekjes en dressing. Verdeel het ei erover en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Sperziebonensalade met tomaat, olijven, spekjes en ei

Het duurt maar 20 minuten om deze ketoproof sperziebonensalade met tomaat, olijven, spekjes en ei klaar te maken. En het is nog budgetvriendelijk ook! De finishing touch? De dressing van mosterd en azijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig