Klop de eieren, melk, en eventueel zout en peper samen.
Verwarm de Heinz Tomato Frito in een pan en voeg de kidneybonen toe.
Verhit ondertussen wat olie in een koekenpan, giet het eimengsel erin en laat het rustig stollen.
Draai de omelet voorzichtig om met een spatel wanneer de onderkant goudbruin is.
Bak de andere kant en leg vervolgens de omelet voorzichtig op een bord.
Verdeel het Heinz Tomato Frito mengsel over de helft van de omelet, strooi de feta er over en vouw dubbel.
Rijkgevuld omelet met Heinz Tomato Frito (advertentie)
Koken met Heinz Tomato Frito: een omelet kun je aanvullen met bonen en feta. Zo heb je in een handomdraai een rijkgevuld en smakelijk omelet.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Heinz. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Rijkgevuld omelet met Heinz Tomato Frito (advertentie)
Koken met Heinz Tomato Frito: een omelet kun je aanvullen met bonen en feta. Zo heb je in een handomdraai een rijkgevuld en smakelijk omelet.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD187418_220x162_JPG.jpg)
2 personen
635 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren, melk, en eventueel zout en peper samen.
Verwarm de Heinz Tomato Frito in een pan en voeg de kidneybonen toe.
Verhit ondertussen wat olie in een koekenpan, giet het eimengsel erin en laat het rustig stollen.
Draai de omelet voorzichtig om met een spatel wanneer de onderkant goudbruin is.
Bak de andere kant en leg vervolgens de omelet voorzichtig op een bord.
Verdeel het Heinz Tomato Frito mengsel over de helft van de omelet, strooi de feta er over en vouw dubbel.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Heinz. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
6 middelgrote scharreleieren
70 ml halfvolle melk
350 g Heinz tomato frito
200 g kidneybonen in blik
1 el milde olijfolie
100 g feta