Nacho's met cheddar en radijs-jalapeñosalsa

Stel je voor: een Mexicaanse mix zo rijk, dat je nacho's gelijk zorgen voor een feestelijk sfeer. En dat is nou precies wat nacho's met cheddar en radijs-jalapeñosalsa doen.

340 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de mexicanez nacho’s over de ovenschaal. Verdeel achtereenvolgens de helft van de kaas, de helft van de tortillastrips en de rest van de kaas erover. Bak ca. 10 min. in de oven tot de kaas is gesmolten.

  2. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de crème fraîche met een ½ el limoensap (per 6 personen) en een ½ tl -rasp (per 6 personen) en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de radijs en koriander fijn. Maak de jalapeñopeper schoon en snijd heel fijn. Meng de radijs met de jalapeño, koriander, een ½ el limoensap (per 6 personen) en eventueel zout. Verdeel de salsa over de nacho’s en serveer met de crème fraîche en de rest van de tortillastrips.

Nacho's met cheddar en radijs-jalapeñosalsa

Stel je voor: een Mexicaanse mix zo rijk, dat je nacho's gelijk zorgen voor een feestelijk sfeer. En dat is nou precies wat nacho's met cheddar en radijs-jalapeñosalsa doen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig