Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in ringen, de jalapeñoplakjes fijn en de tomaten in kwarten. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Verdeel de tortillachips over de ovenschaal. Schep de crème fraîche erop en verdeel de ui, jalapeño en tomaat erover. Bestrooi met de geraspte kaas en zet ca. 7 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Haal de blaadjes van de takjes koriander en strooi erover.
Nacho's met kaas en koriander
Onweerstaanbare borrelhap: nacho's uit de oven met een laag gesmolten kaas.
- vegantipBekijk ook dit recept
Snijden
Instructievideo - 02:22 min.
Nacho's met kaas en koriander
Onweerstaanbare borrelhap: nacho's uit de oven met een laag gesmolten kaas.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD148018_220x162_JPG.jpg)
8 personen
195 kcal
10 min. bereiden
7 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in ringen, de jalapeñoplakjes fijn en de tomaten in kwarten. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Verdeel de tortillachips over de ovenschaal. Schep de crème fraîche erop en verdeel de ui, jalapeño en tomaat erover. Bestrooi met de geraspte kaas en zet ca. 7 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Haal de blaadjes van de takjes koriander en strooi erover.
vegantip:Bekijk ook dit recept (https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1190452/vegan-nachos-uit-de-oven-met-tomatensalsa)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
1 rode ui
1 el jalapeñoplakjes in pot
2 tomaten
200 g tortillachips naturel
125 g crème fraîche light
100 g geraspte Goudse belegen kaas 48+
10 g verse koriander
Dit heb je nodig
grote ovenschaal (20 x 30 cm)