Roer de mascarpone los met de poedersuiker, espressopoeder en amandellikeur en schep in de spuitzak.
Verdeel de mascarpone over de pistokeddos. Strooi met een klein zeefje de cacaopoeder erover en garneer met de mokkaboontjes.
Mini-tiramisu
Espresso, cacao en mascarpone: in deze 1-persoons mini-tiramisu proef je alle smaken die je in dit nagerecht verwacht. Zo waan je je even in Sardinië. En dat met kerst!
- bereidingstipJe kunt de mascarponeroom 1 dag van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Mini-tiramisu
Espresso, cacao en mascarpone: in deze 1-persoons mini-tiramisu proef je alle smaken die je in dit nagerecht verwacht. Zo waan je je even in Sardinië. En dat met kerst!
nagerecht
8 personen
220 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roer de mascarpone los met de poedersuiker, espressopoeder en amandellikeur en schep in de spuitzak.
Verdeel de mascarpone over de pistokeddos. Strooi met een klein zeefje de cacaopoeder erover en garneer met de mokkaboontjes.
bereidingstip:Je kunt de mascarponeroom 1 dag van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
250 g mascarpone
50 g poedersuiker
1 tl espressopoeder
1 el amandellikeur
8 pistokeddos
1 tl cacaopoeder
2 el mokkaboontjes
Dit heb je nodig
spuitzak
theezeefje