Mini-tiramisu

Espresso, cacao en mascarpone: in deze 1-persoons mini-tiramisu proef je alle smaken die je in dit nagerecht verwacht. Zo waan je je even in Sardinië. En dat met kerst!

220 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Roer de mascarpone los met de poedersuiker, espressopoeder en amandellikeur en schep in de spuitzak.

  2. Verdeel de mascarpone over de pistokeddos. Strooi met een klein zeefje de cacaopoeder erover en garneer met de mokkaboontjes.

  • bereidingstipJe kunt de mascarponeroom 1 dag van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Mini-tiramisu

Espresso, cacao en mascarpone: in deze 1-persoons mini-tiramisu proef je alle smaken die je in dit nagerecht verwacht. Zo waan je je even in Sardinië. En dat met kerst!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig