Granola maken

Eén keer maken en daarna genoeg voor 18 ontbijtjes. Met deze zelfgemaakte granola heb je elke dag een goede start.

210 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. oventijd / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de amandelen grof en meng met de rest van de ingrediënten, behalve de rozijnen.

  2. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 25-30 min. krokant in de oven. Schep elke 10 min. om.

  3. Neem de granola uit de oven en meng met de rozijnen. Laat op de bakplaat in 30 min. afkoelen.

  • bewaartipJe kunt deze granola een maand bewaren in een goed afgesloten trommel of glazen pot met deksel.
  • algemeenMet dit recept maak je ca. 720 g granola. Met 40 g per portie heb je genoeg voor ca.18 ontbijtjes.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Granola maken

Eén keer maken en daarna genoeg voor 18 ontbijtjes. Met deze zelfgemaakte granola heb je elke dag een goede start.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig