Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 8 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft. Giet af en spoel de orzo daarna koud.
Breng een tweede pan water aan de kook. Dop en halveer de sperziebonen en kook ze in 6 min. beetgaar in ruim kokend water.
Rasp de citroen. Meng de Pesto alla Genovese en de geraspte citroenschil met de orzo. Schep de sperziebonen, gehalveerde kerstomaatjes en de helft van de basilicumblaadjes erdoor.
Verdeel deze frisse maaltijdsalade over de borden en maak het af met verkruimelde witte kaas. Garneer met basilicumblaadjes. Buon appetito!
Orzo pesto met sperziebonen van Grand’Italia (advertentie)
Koken met Grand’Italia: Geef jouw pasta pesto een twist met Orzo Tradizionali. Dit kleine pastavormpje is heerlijk in combinatie met Pesto alla Genovese en lekker veel groente!
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Grand'Italia. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Orzo pesto met sperziebonen van Grand’Italia (advertentie)
Koken met Grand’Italia: Geef jouw pasta pesto een twist met Orzo Tradizionali. Dit kleine pastavormpje is heerlijk in combinatie met Pesto alla Genovese en lekker veel groente!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD191759_220x162_JPG.jpg)
4 personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 8 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft. Giet af en spoel de orzo daarna koud.
Breng een tweede pan water aan de kook. Dop en halveer de sperziebonen en kook ze in 6 min. beetgaar in ruim kokend water.
Rasp de citroen. Meng de Pesto alla Genovese en de geraspte citroenschil met de orzo. Schep de sperziebonen, gehalveerde kerstomaatjes en de helft van de basilicumblaadjes erdoor.
Verdeel deze frisse maaltijdsalade over de borden en maak het af met verkruimelde witte kaas. Garneer met basilicumblaadjes. Buon appetito!
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Grand'Italia. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g Grand'Italia orzo tradizionali
500 g sperziebonen
1 pot Grand'Italia Pesto alla Genovese
1 biologische citroen
250 g cherrytomaten
15 g verse basilicum
200 g witte kaas