Croissantboeketje

Wil jij iemand verrassen met Pasen? Maak dit croissantboeketje van mini-roombotercroissants versier met muntblaadjes en fruit. Daar wordt toch iedereen blij van?

115 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 5 min. oventijd / 5 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de croissants volgens de aanwijzingen op de verpakking af.

  2. Rijg ondertussen 2 blaadjes munt aan elke satéprikker, zo dat ze op bloemblaadjes lijken. Rijg steeds 1 druif aan 4 prikkers. Rijg steeds 4 frambozen aan 4 prikkers. Zorg ervoor dat de prikkers aan de bovenkant niet uitsteken. Leg in de koelkast tot gebruik.

  3. Haal de croissants uit de oven en laat 5 min. afkoelen op de bakplaat. Bestrooi de helft van de croissants met de poedersuiker. Prik de croissants in de lengte op de rest van de satéprikkers.

  4. Maak met de croissant- en fruitspiesjes een boeket en bind aan de onderkant vast met een elastiekje. Wikkel het boeket in bakpapier en wikkel er een elastiekje of lint om.

  • combinatietipVarieer met verschillende soorten fruit, zoals blauwe bessen, bramen of aardbeien.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Croissantboeketje

Wil jij iemand verrassen met Pasen? Maak dit croissantboeketje van mini-roombotercroissants versier met muntblaadjes en fruit. Daar wordt toch iedereen blij van?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig