Meng alle specerijen door elkaar. Bewaar goed afgesloten op een droge plek, op kamertemperatuur. Gebruik ca. 2 el voor 500 g vlees, kip, vis of vleesvervanger. Breng eventueel op smaak met zout.
Goulash kruiden
De exacte samenstelling van een goulash kruidenmix kan verschillen. Dit recept is geïnspireerd op de smaken uit de Hongaarse keuken. Je maakt het met o.a. paprikapoeder, uienpoeder, karwijzaad en selderij.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Goulash kruiden
De exacte samenstelling van een goulash kruidenmix kan verschillen. Dit recept is geïnspireerd op de smaken uit de Hongaarse keuken. Je maakt het met o.a. paprikapoeder, uienpoeder, karwijzaad en selderij.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD192032_220x162_JPG.jpg)
8 porties
5 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng alle specerijen door elkaar. Bewaar goed afgesloten op een droge plek, op kamertemperatuur. Gebruik ca. 2 el voor 500 g vlees, kip, vis of vleesvervanger. Breng eventueel op smaak met zout.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
2 tl milde paprikapoeder
2 tl gerookte-paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl karwijzaad
1 tl gedroogd selderijblad