Choco-pancakes met frambozen

Pannenkoek-hack: gebruik eens chocolademelk in het beslag. Bij deze choco-pancakes doen we nog wat frambozen voor een fruitige touch.

370 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe het meel, de bakpoeder en eventueel zout in een mengkom en roer door. Voeg al kloppend de chocolademelk toe, zodat er een glad beslag ontstaat. Voeg de eieren toe en klop erdoor.

  2. Verhit een ½ el olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Schep 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pancakes 4 min. Keer halverwege of als de bovenkant droog gebakken is. Neem uit de pan en hou warm. Bak nog 9 pancakes (per 4 personen) met de rest van het beslag.

  3. Leg op elk bord een stapeltje van 3 pancakes. Verdeel de frambozen erover.

  • bereidingstipJe kunt de pancakes 1 dag van tevoren maken.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Choco-pancakes met frambozen

Pannenkoek-hack: gebruik eens chocolademelk in het beslag. Bij deze choco-pancakes doen we nog wat frambozen voor een fruitige touch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig