Spuit de speculoosmousse over de 3 delen van de pavlova toren en stapel ze op elkaar. Garneer met de fruitmix, gouden parels en de kerstster.
Pavlovataart met speculoosmousse
Wat een prachtige showstopper! En je zet 'm zo in elkaar. De pavlova en mousse zijn al klaar. Dus: versier 'm met goudparels en je favoriete fruit. Laat het toetje deze kerst maar aan jou over!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Pavlovataart met speculoosmousse
Wat een prachtige showstopper! En je zet 'm zo in elkaar. De pavlova en mousse zijn al klaar. Dus: versier 'm met goudparels en je favoriete fruit. Laat het toetje deze kerst maar aan jou over!
nagerecht
8 personen
315 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spuit de speculoosmousse over de 3 delen van de pavlova toren en stapel ze op elkaar. Garneer met de fruitmix, gouden parels en de kerstster.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g AH Excellent mousse speculoos
250 g AH Excellent pavlovatorens
250 g verse fruitmix blauwe bessen en frambozen
3 el AH Excellent crunchparels goud
1 AH Excellent ambachtelijke kerstster melk