Spuit de mango-pistachevruchtmousse over de slof en verdeel de mangosticks, Kaapse bes en zilveren parels erover.
Mango-passievruchtslof
Een fantastisch dessert in een paar stappen: met deze slof, mango-passievruchtmousse en mooie parels heb het in een handomdraai op tafel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Mango-passievruchtslof
Een fantastisch dessert in een paar stappen: met deze slof, mango-passievruchtmousse en mooie parels heb het in een handomdraai op tafel.
nagerecht
8 personen
315 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Spuit de mango-pistachevruchtmousse over de slof en verdeel de mangosticks, Kaapse bes en zilveren parels erover.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g AH Excellent mousse mango-passievrucht
1 AH Excellent maxi slof
360 g AH Excellent mangosticks
100 g Kaapse goudbessen
2 el AH Excellent zilveren parels