Mangosalade

In deze mangosalade komen alle smaken samen: een mix van zoete mango, frisse knapperige komkommer en een umami-dressing met een frisse kick van limoen en crunchy pinda's on top.

240 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het rasp en sap met de vissaus, suiker en chilivlokken in een grote kom.

  2. Snijd de komkommer in de lengte doormidden. Snijd de helften in dunne repen. Maak de mango's schoon en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Snijd de bosui in dunne ringen. Snijd de munt en koriander grof. Hak de pinda’s grof.

  3. Meng de komkommer, mango, bosui, munt, koriander en pinda’s met de dressing. Breng de salade op smaak met peper en eventueel zout.

Mangosalade

In deze mangosalade komen alle smaken samen: een mix van zoete mango, frisse knapperige komkommer en een umami-dressing met een frisse kick van limoen en crunchy pinda's on top.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig